Polisi Privasi

Dasar Privasi untuk Coinrevolution

Di Coinrevolution, dapat diakses dari https://coinrevolution.com/, salah satu keutamaan utama kami adalah privasi pelawat kami. Dokumen Dasar Privasi ini mengandungi jenis maklumat yang dikumpulkan dan direkodkan oleh Coinrevolution dan bagaimana kami menggunakannya.

Sekiranya anda mempunyai soalan tambahan atau memerlukan lebih banyak maklumat mengenai Dasar Privasi kami, jangan ragu untuk menghubungi kami.

Dasar Privasi ini hanya berlaku untuk aktiviti dalam talian kami dan berlaku untuk pengunjung laman web kami berkenaan dengan maklumat yang mereka kongsi dan / atau kumpulkan di Coinrevolution. Dasar ini tidak berlaku untuk maklumat yang dikumpulkan di luar talian atau melalui saluran selain laman web ini. Dasar Privasi kami dibuat dengan bantuan Penjana Dasar Privasi Percuma.

Persetujuan

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju dengan Dasar Privasi kami dan bersetuju dengan termanya.

Maklumat yang kami kumpulkan

Maklumat peribadi yang anda minta untuk memberi, dan alasan mengapa anda diminta memberikannya, akan dijelaskan kepada anda pada ketika kami meminta anda untuk memberikan maklumat peribadi anda.

Sekiranya anda menghubungi kami secara langsung, kami mungkin menerima maklumat tambahan mengenai anda seperti nama, alamat e-mel, nombor telefon, kandungan mesej dan / atau lampiran yang anda boleh hantar kepada kami, dan apa-apa maklumat lain yang anda boleh berikan.

Apabila anda mendaftar untuk Akaun, kami boleh meminta maklumat hubungan anda, termasuk item seperti nama, nama syarikat, alamat, alamat e-mel, dan nombor telefon.

Bagaimana kami menggunakan maklumat anda

Kami menggunakan maklumat yang kami kumpulkan dalam pelbagai cara, termasuk kepada:

  • Menyediakan, mengendalikan, dan menyelenggara laman web kami
  • Perbaiki, peribadikan, dan kembangkan laman web kami
  • Fahami dan analisa bagaimana anda menggunakan laman web kami
  • Membangunkan produk, perkhidmatan, ciri, dan fungsi baru
  • Berkomunikasi dengan anda, baik secara langsung atau melalui salah satu rakan kongsi kami, termasuk untuk perkhidmatan pelanggan, untuk memberi anda kemas kini dan maklumat lain yang berkaitan dengan laman web, dan untuk tujuan pemasaran dan promosi
  • Hantar e-mel kepada anda
  • Cari dan elakkan penipuan

Fail Log

Coinrevolution mengikuti prosedur standard menggunakan fail log. Fail-fail ini mencatat pelawat ketika mereka melayari laman web. Semua syarikat hosting melakukan ini dan sebahagian daripada analisis perkhidmatan hosting. Maklumat yang dikumpulkan oleh fail log merangkumi alamat protokol internet (IP), jenis penyemak imbas, Penyedia Perkhidmatan Internet (ISP), cap tarikh dan waktu, halaman rujukan / keluar, dan mungkin jumlah klik. Ini tidak dikaitkan dengan maklumat yang dapat dikenal pasti secara peribadi. Tujuan maklumat adalah untuk menganalisis tren, mentadbir laman web, mengesan pergerakan pengguna di laman web, dan mengumpulkan informasi demografi.

Cookies dan Web Beacons

Seperti laman web lain, Coinrevolution menggunakan 'cookies'. Kuki ini digunakan untuk menyimpan maklumat termasuk pilihan pengunjung, dan halaman di laman web yang dilayari atau dilawati oleh pengunjung. Maklumat tersebut digunakan untuk mengoptimumkan pengalaman pengguna dengan menyesuaikan kandungan halaman web kami berdasarkan jenis penyemak imbas pelawat dan / atau maklumat lain.

Untuk maklumat umum mengenai kuki, sila baca "Apa Itu Kuki" dari Persetujuan Kuki.

Google DoubleClick DART Cookie

Google adalah salah satu vendor pihak ketiga di laman web kami. Ia juga menggunakan kuki, yang dikenali sebagai kuki DART, untuk memberi iklan kepada pengunjung laman kami berdasarkan lawatan mereka ke www.website.com dan laman web lain di internet. Walau bagaimanapun, pelawat boleh memilih untuk menolak penggunaan cookies DART dengan melawat Dasar Privasi iklan dan kandungan Google pada URL berikut - https://policies.google.com/technologies/ads

Dasar Privasi Mitra Pengiklanan

Anda boleh melihat senarai ini untuk mencari Dasar Privasi bagi setiap rakan pengiklanan Coinrevolution.

Pelayan iklan pihak ketiga atau rangkaian iklan menggunakan teknologi seperti kuki, JavaScript, atau Web Beacon yang digunakan dalam iklan dan pautan masing-masing yang muncul di Coinrevolution, yang dihantar terus ke penyemak imbas pengguna. Mereka secara automatik menerima alamat IP anda apabila ini berlaku. Teknologi ini digunakan untuk mengukur keberkesanan kempen iklan mereka dan / atau untuk memperibadikan kandungan iklan yang anda lihat di laman web yang anda kunjungi.

Perhatikan bahawa Coinrevolution tidak mempunyai akses atau kawalan ke atas kuki ini yang digunakan oleh pengiklan pihak ketiga.

Pihak Ketiga Polisi Privasi

Dasar Privasi Coinrevolution tidak berlaku untuk pengiklan atau laman web lain. Oleh itu, kami menasihati anda untuk melihat Dasar Privasi pelayan iklan pihak ketiga ini untuk mendapatkan maklumat yang lebih terperinci. Ini mungkin merangkumi amalan dan arahan mereka tentang cara memilih keluar dari pilihan tertentu.

Anda boleh memilih untuk mematikan kuki melalui pilihan penyemak imbas individu anda. Untuk mengetahui maklumat yang lebih terperinci mengenai pengurusan kuki dengan penyemak imbas web tertentu, ia boleh didapati di laman web penyemak imbas masing-masing.

Hak Privasi CCPA (Jangan Jual Maklumat Peribadi Saya)

Di bawah CCPA, antara hak-hak lain, pengguna California mempunyai hak untuk:

Minta agar perniagaan yang mengumpulkan data peribadi pengguna mendedahkan kategori dan kepingan data peribadi tertentu yang dikumpulkan oleh perniagaan mengenai pengguna.

Meminta perniagaan membuang apa-apa data peribadi mengenai pengguna yang dikumpulkan oleh perniagaan.

Minta agar perniagaan yang menjual data peribadi pengguna, bukan menjual data peribadi pengguna.

Sekiranya anda membuat permintaan, kami mempunyai satu bulan untuk memberi respons kepada anda. Jika anda ingin menggunakan mana-mana hak ini, sila hubungi kami.

Hak Perlindungan Data GDPR

Kami ingin memastikan anda mengetahui sepenuhnya semua hak perlindungan data anda. Setiap pengguna berhak kepada yang berikut:

Hak untuk mengakses - Anda mempunyai hak untuk meminta salinan data peribadi anda. Kami mungkin mengenakan bayaran yang kecil untuk perkhidmatan ini.

Hak untuk membetulkan - Anda mempunyai hak untuk meminta kami membetulkan apa-apa maklumat yang anda percaya tidak tepat. Anda juga berhak meminta kami melengkapkan maklumat yang anda percaya tidak lengkap.

Hak untuk menghapuskan - Anda mempunyai hak untuk meminta supaya kami memadamkan data peribadi anda, di bawah syarat tertentu.

Hak untuk menyekat pemprosesan - Anda berhak meminta kami mengehadkan pemprosesan data peribadi anda, di bawah syarat tertentu.

Hak untuk membantah memproses - Anda mempunyai hak untuk membantah memproses data peribadi anda, di bawah syarat tertentu.

Hak untuk keupayaan data - Anda berhak meminta kami memindahkan data yang kami kumpulkan ke organisasi lain, atau terus kepada anda, di bawah syarat tertentu.

Sekiranya anda membuat permintaan, kami mempunyai satu bulan untuk memberi respons kepada anda. Jika anda ingin menggunakan mana-mana hak ini, sila hubungi kami.

Maklumat Kanak-kanak

Satu lagi aspek keutamaan kami ialah menambah perlindungan untuk kanak-kanak semasa menggunakan internet. Kami menggalakkan ibu bapa dan penjaga untuk memerhatikan, mengambil bahagian dalam, dan / atau memantau dan membimbing aktiviti dalam talian mereka.

Coinrevolution tidak secara sedar mengumpulkan Maklumat Pengenalan Diri dari kanak-kanak di bawah usia 13 tahun. Sekiranya anda berfikir bahawa anak anda memberikan maklumat seperti ini di laman web kami, kami sangat menggalakkan anda untuk segera menghubungi kami dan kami akan melakukan usaha terbaik kami untuk segera membuang maklumat tersebut dari rekod kami.